RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Співак протух: легенда російського року розгнівала мережі заявою про "битву" проти РПЦ в Єкатеринбурзі

Лідер російської рок-групи "Чайф" Володимир Шахрін назвав конфлікт навколо будівництва храму РПЦ в сквері в Єкатеринбурзі "маніпуляцією".

Про це він сказав в коментарі журналістам.

"У даній ситуації з протистоянням будівництва храму Святої Катерини я бачу явні ознаки саме таких маніпуляцій масами. Я не візьмуся стверджувати, хто замовник цих маніпуляцій і яка кінцева мета, це не моєї компетенції завдання, але чиїми руками це робиться, цілком очевидно", - заявив Шахрін.

У мережі поставилися до заяви легендарного рокера з негативом.

"Вважаю, що пану Шахріну пора оголосити бойкот! Шанувала його раніше, тьху, повне розчарування його персоною", "Так, час не щадить нікого, а непомірний алкоголь зло. Зустріти старість в компанії маразму - це найгірше з покарань", "А що ви так за Шахріна дивуєтеся? Ось він в совковому фільмі про свердловський рок-клуб шкодує, що молодь слухає західну музику", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Єкатеринбурзі 13 і 14 травня пройшли протести у зв'язку зі знищенням скверу заради будівництва храму святої Катерини, в результаті яких десятки активістів були затримані.