RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Затримано віце-чемпіона світу, який вбив в Києві байкера: фото і скандальні подробиці

У селищі Глеваха під Києвом співробітники поліції затримали колишнього чемпіона світу з боротьби сумо Дмитра Слепченка, якого звинувачують у вбивстві на дорозі мотоцикліста.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

Як зазначається, вбивство сталося 24 травня 2017 року на Харківському шосе в Києві. Чоловік 1981 року народження рухався на мотоциклі і був убитий двома пострілами. Дмитро Слепченко був затриманий, і пізніше арештований за звинуваченням у вбивстві.

"Згідно діючого рішення Дарницької районного суду Києва Слепченко має перебувати у Київській міській психоневрологічній лікарні закритого типу у Глевасі, Київської області. Але він вільно пересувався на авто Лексус LX, який зареєстрований на ім’я його співмешканки. Більш того, затримали його у Глевасі під час просмотру фільму у кінотеатрі. На сьогодні у слідства Нацполіціі дуже багато питань як до Слепченка Дмитра, який скоїв втечу зі спеціалізованого лікувального закладу закритого типу, так і до керівництва самого закладу, яке, наскільки нам відомо, сприяло цьому неодноразово", - пише Аброськін.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", причинного гучного вбивства 36-річного мотоцикліста Юрія Калиниченко на Харківському шосе в Києві став конфлікт між учасниками дорожнього руху.