У Москві пройшли поодинокі акції проти агресії РФ в Криму, є затримані: фото, подробиці

У Москві (Росія) пройшли поодинокі пікети проти російської агресії в Криму, однак одну з учасниць, яка вийшла на Арбат, затримали правоохоронці.

Про це повідомляє ресурс "ОВС-Інфо".

Так, на акції вийшли небайдужі громадяни Росії, які влаштували протест проти російської агресії в окупованому РФ Криму. Вони тримали в руках плакати з написами: "Обмін все на всіх. Свободу Олегу Сенцову", "Свободу українським морякам", "25 травня 2019 року Трибунал ухвалив рішення про звільнення українських моряків", "Чому немає обміну?".

Однак біля пам'ятника Булату Окуджаві правоохоронці затримали кореспондентку "Нової газети" Вікторію Івлєву, яка також брала участь в одиночному пікеті на Арбаті. Її відвезли у відділення поліції після того, як вона відмовилася перервати пікет, щоб надати особисті дані поліцейському. Там Івлєву протримали кілька годин, не даючи вийти в туалет, а потім відпустили. Після звільнення кореспондентка повернулася на акцію. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах викликала захват незвичайна фотографія російської дівчини, яка протестує проти анексії Криму в 2017 році.