RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Тонути нічому: в мережі показали наслідки повені у відомому музеї окупованого Криму

У мережі показали плачевні фото з Воронцовського палацу в окупованій Алупці, який, крім розкрадених окупантами експонатів, сильно затопило зливовою водою.

Про це пише блогер RoksolanaToday&Крим25%.

"Алупка. Воронцовський палац-музей. Експонатам був би гаплик... добре, що Россіюшка все вже вкрала з Кримських музеїв!", - з сарказмом зазначила блогер.

Раніше дирекція палацу повідомила на своїй сторінці в Facebook, що парадні зали головного корпусу Воронцовського палацу закрили для відвідування до 9 червня з технічних причин.

Як повідомляє "Крим.Реаліі", ураганний вітер зірвав тимчасовий дах у Воронцовському палаці, в результаті чого злива затопила кімнати на першому і другому поверсі.

Примітно, що в лютому цього року представник окупаційної влади, так званий заступник директора Алупкінського палацово-паркового музею-заповідника Костянтин Касперович повідомив, що будівельники демонтували елементи даху палацу. За його словами, зроблено це було в рамках "реставраційних робіт".

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Криму, на відміну від Арабатської стрілки, незважаючи на тиждень літа, пляжі порожні досі.