Вбивця готувався: спливли моторошні подробиці розправи над 9-річним хлопчиком у Києві

Підозрюваний у вбивстві 9-річного Захара Черевка в Києві заздалегідь готувався до злочину - зловмисник завдав дитині 30 ножових поранень, бив молотком по потилиці.

Про це повідомляє "КП в Україні" з посиланням на коментар столичної поліції.

За даними слідства, чоловік убив хлопчика через бажання помститися.

Відзначається, що останнім часом Захар жив з бабусею - його мама пішла до чоловіка, який жив в одній квартирі з 30-річним братом. Сусіди стверджують, що всі троє вживали наркотики і не тільки.

Проте, мати одарувала дитині комп'ютер, який 30-річний брат співмешканця чи то вважав своїм, чи то сам претендував на подарунок. Саме через нього виник скандал, у результаті якого чоловік вирішив поквитатися за "образу" з хлопчиком.

У день вбивства зловмисник пішов до дому Захара, який як раз хотів провести опитування на вулиці.

"Дитина пішла з дорослим тому, що знала його і не боялася. Родич вітчима покликав малюка купатися. Знаряддя вбивства він приготував заздалегідь..." - заявили в поліції.

Уточнюється, що обвинувачений у вбивстві в дитинстві нібито лікувався від шизофренії, через що його можуть визнати неосудним.

Як повідомляв "Апостроф", суд прийняв рішення по підозрюваному у вбивстві 9-річного хлопчика в Києві - чоловікові оголошено підозру в скоєнні особливо тяжкого злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне протиправне заподіяння смерті малолітньої дитини).

Під час візиту поліцейських до підозрюваного у вбивстві 9-річного Захара Черевко він сильно нервував і поводився підозріло.