З'явилося перше відео з екс-мером Конотопа після замаху на вбивство

В інтернеті з'явилося перше відео з колишнім мером Конотопа, кандидатом у народні депутати Артемом Семеніхіним, на якого в ніч на четвер, 27 червня, вчинили замах.

Відповідне відео оприлюднено на його сторінці в Facebook.

Так, сам Семеніхін вийшов у прямий ефір з Київського інституту нейрохірургії імені академіка А. П. Ромоданова, куди його транспортували з відділення реанімації Конотопської ЦРЛ. Він стверджує, що замах на нього вчинили після того, як він повернувся з Києва, де був зареєстрований кандидатом у народні депутати по 160-му округу.

За словами екс-мера Конотопа, напад на нього міг організувати нардеп 7-го скликання по цьому округу Молоток, який знову балотується в депутати Верховної Ради. Потерпілий також розповів про отримані під час замаху травми. На відео зафіксовано, що у Семеніхіна перебинтовані голова і руки, садна і синці на обличчі.

Як повідомляв "Апостроф", у Міністерстві внутрішніх справ України відреагували на напад на колишнього мера Конотопа Артема Семеніхіна, який є кандидатом у народні депутати.

У свою чергу, начальник Сумського обласного управління Національної поліції України Микола Лушпієнко заявив, що зараз розглядаються кілька версій щодо мотиву нападу на Семеніхіна.