"Мільйони" туристів: мережу вразили свіжі фото з Криму

В інтернеті оприлюднили свіжі фото з окупованого Російською Федерацією Криму, які показують реальну ситуацію з туристами на півострові.

Відповідні знімки розміщено на сторінці "Красуня Кримська" в Twitter.

"Ялта сьогодні (27 червня, - "Апостроф"). О тринадцятій годині. Людей стільки, що просто жах. А як добре, що серце захоплює", - сказано в іронічному підписі.

Так, на фото зафіксовано нечисленних перехожих, натовпів туристів, як це бувало до окупації півострова Росією, немає.

"Ніх*ра. Не сезон ще", "Скоро туди їхати будуть тільки за вироком суду", "Ну, фото, відео, свідчення очевидців, але де ж ваші факти?", "Росіяни пишуть про "мільйони туристів", "Вивсебрешете", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", жителі Армянська (окупований півострів Крим) скаржаться на жахливі умови життя через викиди з місцевого заводу "Кримський титан".

Тим часом, російські ЗМІ активно пишуть про збільшення потоку туристів в окупований Крим, хоча насправді руху автомобілів по материковій частині України на півострів практично немає.

Крім того, в травні стало відомо, що окупаційна влада Криму на повну готується до сезону відпусток у туристів, проте найкращі курорти півострова просто-напросто пустують.