​Окупанти в Криму з аукціону розпродають нерухомість на півострові: що відомо

Так звана влада Криму виставлять на аукціон ряд об'єктів нерухомості, що перебувають у державній власності Республіки.

Про це повідомляє видання "Примечания".

Так, на торги планується виставити нежитлова будівля - будинок побуту загальною площею 1041,1 кв. м, розташоване в смт Леніно, а також будівлі і споруди, розташовані в Алушті по вулиці Червоноармійській, нерухоме майно керченської бази відпочинку "Пролив".

Також кримська "влада" погодила відчуження двох нежитлових приміщень, що перебувають на вулиці Багликова в Алушті, трьох об'єктів нерухомого майна в Керчі по вулиці Галини Петрової, п'яти об'єктів нерухомості готелю "Моряк" в Феодосії, чотирьох об'єктів оздоровчого комплексу "Південний", розташованого в смт Чорноморське.

Крім того, на аукціон планується виставити нежитлові будівлі, розташовані в селі Молочне Сакського району, нерухоме майно, в кількості трьох об'єктів, розташоване в селищі Заозерне, і інші "лоти".

Як повідомляв "Апостроф", підконтрольний російським окупантам суд в Криму прийняв рішення відібрати у Кримській єпархії канонічної Православної церкви України її головний храм, кафедральний собор Святих рівноапостольних князів Володимира і Ольги в Сімферополі.