RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Забудькуватому українському міністру оголосили підозру: в чому його звинувачують

Міністру енергетики та вугільної промисловості України Ігорю Насалику оголосили підозру через приховування власних доходів.

Про це повідомляється на сторінці Спеціальної антикорупційної прокуратури в Facebook.

"За погодженням прокурора САП детективами НАБУ повідомлено про підозру Міністру енергетики та вугільної промисловості України за фактом внесення недостовірних відомостей в декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування по 2015-2018 роки", - йдеться в повідомленні.

Так, в 2014 році підозрюваний отримав позику 1,249 млн. доларів США від фізичної особи.

Повідомляється, що санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п'ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Національне агентство з попередження корупції (НАПКА) направило в суд 11 протоколів про адміністративні правопорушення в деклараціях народних депутатів і чиновників.

Також раніше Насалик викликав топ-менеджера "Нафтогазу" на дебати в ефірі ZIK.