З'явилися скандальні подробиці смертельного візиту на передову голови Донецької області

Стали відомі подробиці обстрілу бойовиків колони Об'єднаних сил, в якій перебував глава Донецької ОДА Павло Кириленко.

Про них пише onpress.info.

"Через кілька годин, коли пішла інформація з полів стала повністю зрозумілі і обставини. Кириленко без узгодження з штабом проведення ООС здійснював поїздки по прифронтові території - крім Гранітного він також планував відвідати Мар'їнку та Красногорівку. І ось після зустрічі з місцевою владою колона з семи позашляховиків з'явилася на контрольно-пропускному пункті вже на виїзді з селища. Місцеві знають як стела - пам'ятник "полуторці", - пише видання.

На зустріч колоні їхав КРАЗ 406-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Алмазова.

"Природно, машина стала трохи в сторону, пропускаючи "членовози". І в цей момент по ній бойовики здійснили пуск ПТУР. В результаті машина загорілася, в кузові загинув молодший сержант Антон Фака, ще одного бійця було поранено", - уточнюється в статті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Зеленський відреагував на смертельний обстріл авто ЗСУ на Донбасі за участю губернатора Донецької області Павла Кириленка.

Також президент України Володимир Зеленський і президент Європейської ради Дональд Туск побували в районі розведення сил і засобів у Станиці Луганській на Донбасі.