RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Під Києвом п'яний батько влаштував небезпечну НП з донькою: фото

У Київській області чоловік в стані алкогольного сп'яніння погрожував своїй неповнолітній доньці гранатою.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в селі Слобідка з місцевим жителем. На лінію поліції надійшла інформація, що батько погорожує доньці. Коли правоохоронці прибули на місце, агресивно налаштований чоловік обіцяв "підірвати всіх".

Поліцейські, усвідомлюючи реальну небезпеку, почали вести переговори. Відволікаючи увагу чоловіка, правоохоронці застосували прийоми рукопашного бою та знешкодили хулігана. В цей час в будинку перебувало п'ятеро дітей.

Також фахівці-вибухотехніки, які також прибули на місце події, вилучили гранату "Ф-1". А 43-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового утримання. Вміст алкоголю в крові нападника склав 1.1 проміле.

Як стало відомо, чоловік свого часу брав участь у бойових діях на Сході України, можливо і привіз вибухонебезпечний предмет саме звідти.

Поліція відкрила два кримінальних провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за частиною 1 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення підозри чоловікові.

Як повідомляв "Апостроф", в Святошинському районі Києва прогримів вибух, попередньо було встановлено, що вибухнула ручна граната.