У нападі на таксиста підозрюють 22-річного добровольця "Правого сектора": фото

У Чернігові в ніч на 1 серпня троє чоловіків жорстоко побили таксиста: один з підозрюваних раніше був добровольцем "Правого сектора" і неодноразово бував в зоні ООС на Донбасі.

Про це повідомляє Gorod.cn.ua.

У матеріалах суду зазначається, що 1 серпня 2019 року біля 1:30 ночі, Сергій Корницький за попередньою змовою з Анатолієм Лунем і Ярославом Рожновим (доброволець "Правого сектора"), перебуваючи на вулиці Гагаріна в Чернігові напали на таксиста Олександра Пікалова.

Пікалова били по голові та тулубу, стріляли в нього, імовірно, з травматичних пістолетів. В результаті йому пошкодили хребет, шию, завдали закриту черепно-мозкову травму і струс мозку. Пізніше потерпілий впізнав всіх трьох нападників на нього.

З приводу Ярослава Рожнова, в "Правом секторі" заявили, що той вийшов зі складу організації ще в лютому 2019 року у зв'язку з "певними психологічними проблемами зі здоров'ям".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 17 серпня у Чернігові співробітники спецпідрозділу поліції КОРД затримали двох підозрюваних у вбивстві чоловіка і жінки .