RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Від удару злетіло навіть взуття: на Закарпатті авто на швидкості знесло дитину на трасі, фото

Увечері в понеділок, 14 жовтня, в Закарпатській області на трасі на смерть збили дитину.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Обозреватель".

Відзначається, що трагедія сталася в с.Кам'янське Іршавського району. 8-річна Маша Галамбиця з батьком відправилася в гості до знайомих і поки він спілкувався з родичами, дівчинка вийшла до дороги, після чого її збило легкове авто Renault.

Жінку-водія затримали на місці події, однак пізніше відпустили.

"За кермом автомобіля була жінка. Ніяких свідчень на місці події вона не надала, оскільки була в стані шоку", - повідомила речник ГУНП на Закарпатті Інеса Манзулич.

За словами очевидців, дівчинка не вийшла на трасу, а авто занесло на повороті через високу швидкість. Від удару у дитини злетіло взуття, а тіло відкинуло в бік на десять метрів.

Тітка загиблої дівчинка повідомила, що після зіткнення у неї виявили сильну травму голови, викликали швидку. Дитина померла в реанімації.

У поліції вирішили почати кримінальне провадження за ст.286 ч.2 КК України. Винуватиці аварії загрожує до восьми років позбавлення волі. Вона поки не була затримана.

Як повідомляв "Апостроф", 10 жовтня в селі Білогородка Києво-Святошинського району сталася аварія, в якій постраждала дитина – вона була збита автомобілем при переході через дорогу по "зебрі".