​Жахлива ДТП з дівчиною-байкером в Києві: в поліції зробили важливе уточнення

В результаті аварії авто і мотоцикла 19 жовтня на Гостомельській трасі водій машини отримав струс головного мозку, а дівчина-байкер від отриманих травм померла в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

За попередньою інформацією, водій легковика рухався по шосе з боку столиці. У момент виїзду з узбіччя на проїжджу частину в задню ліву частину авто в'їхав мотоцикл.

Водіїв транспортних засобів доставлено до медичного закладу для надання необхідної допомоги. Лікарі діагностували у водія легковика струс головного мозку, 41-річна водій мотоцикла від отриманих травм померла в лікарні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Правоохоронці з'ясовують обставини події і встановлюють механізм і причини ДТП.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'ясувалося, що карета "швидкої допомоги", яка потрапила в смертельну аварію в Києві 13 жовтня, везла до лікарні на обстеження маленьку дівчинку, яка проковтнула невеликий предмет і при цьому не мала болючих симптомів.