RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Дніпром злочинець в поїзді для ув'язнених вбив солдата: фото

25 жовтня в спеціальному вагоні, призначеному для перевезення заарештованих, злочинець убив молодого солдата Нацгвардії.

Про це повідомляє екс-перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався в складі пасажирського поїзда "Маріуполь-Львів". Зловмисник Дмитро Бевзюк, який засуджений на довічне ув'язнення, намагався втекти. У зв'язку з цим він напав на військовослужбовця Нацгвардії України - солдата 1998 року народження. Внаслідок отриманих травм боєць помер на місці.

"За вбивство солдата, а взагалі просто ще молодої людини при виконанні своїх обов'язків, цьому звіру нічого не буде, тому що він і так відбуває довічний термін і може вбивати, перебуваючи за гратами, хоч кожен день", - зазначив Аброськін.

За даними прес-служби Центрального територіального управління Національної гвардії, трагедія сталася в Дніпропетровській області в спецвагоні, який прямував з Кривого Рогу до Дніпра. Злочинець завдав смертельного поранення в область серця одному з конвеєрів і забрав зброю. Однак, охороні вдалося знешкодити і обеззброїти засудженого.

Як пише видання "Інформатор", ув'язнений попросився в туалет і саме тоді вистрілив у військового. Поки невідомо, де він взяв пістолет.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві сталося жорстоке вбивство 16-річної дівчини.