RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Миколаєві агресивні контролери довели дівчинку до нервового зриву: фото і деталі скандалу

У неділю, 27 жовтня, контролери в тролейбусі вимагали штраф з дитини, довівши дівчинку до нервового зриву.

Про це повідомляє очевидиця ситуації Міла Юрченко в групі "Миколаїв - найкраще місто" в Facebook.

Інцидент стався в тролейбусі №6. В салон зайшли контролери і почали вимагати пред'явити квитки. Їх увага зупинилася на 15-річній дівчинці, квиток якої їх не влаштував. Разом з нею дві жінки-контролера вийшли на зупинці. Там вони вимагали у дитини оплатити штраф 60 гривень.

За словами Юрченко, жінки погрожували дівчинці, якщо вона не заплатить, то вони звернуться в коледж, де вона навчається, мотивуючи тим, що квитки, на яких вказана вартість 3 гривні, вже не дійсні.

Відзначають, що дія таких квитків закінчується лише 15 листопада. Розмір штрафу становить 100 гривень. Тому дівчинка викликала поліцію.

"Жінки вели себе дуже агресивно, ображали дитину, погрожували, говорили, що будуть наполягати, щоб дитина пройшла медичний огляд у психіатра, обзивали її істеричкою. Саме це спровокувало нервовий зрив у дитини і астматичний напад. Побачивши це, жінки не викликали швидкої допомоги, не допомогли дитині заспокоїтися, а включили телефон і почали знімати на відео. Благання дитини не знімати її були проігноровані. Після цього, жінки сіли в наступний тролейбус, попередивши, що сфотографували її і поїхали далі, а дитина залишилася на зупинці чекати поліцію", - написали в мережі.

Також Юрченко нагадала, що дівчинка неповнолітня, тому дії контролерів були незаконні. Фото контролерів опублікували в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів інтернету обурив інцидент з дитиною в маршрутці Києва, яку водій вигнав з салону.