RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Харкові винесли вирок "помічнику Христа", який вбив сім'ю близьких знайомих: фото і відео

У Харкові суд засудив Костянтина Безрука, який розстріляв подружню пару і поранив їх 12-річну дочку. Залишок життя вбивця проведе у в'язниці.

Під час судового засідання обвинувачений говорив нескладні речі і в цілому поводився дивно. Так, чоловік заявив, що піти на вбивство йому сказав ангел, якого йому "послав Господь". Цікаво, що в жовтні 2018 року його визнали неосудним.

Крім довічного вироку Безрука зобов'язали виплатити потерпілій стороні один мільйон гривень.

Жахлива трагедія сталася 24 червня минулого року. Тут знайшли тіла 40-річних подружжя, а також їх поранену дочку, у якої були прострелені ліва рука і ноги. У машині вбивці силовики знайшли вогнепальну зброю, патрони, а також близько 200 тисяч доларів. Слідство вважає, що причиною злочину міг стати великий борг.

Родичі Безрука кажуть, що за півроку до трагедії той дуже зблизився з своєю жертвою Олегом Соловйовим. Дружина обвинуваченого розповіла, що той постійно залишався разом з ним на дачі в селі Шелудевка Харківської області.

Рідні Безрука переконують, що покійний Соловйов володів гіпнозом і містичним чином впливав на чоловіка. Мати обвинуваченого запевняла на суді, що Соловйов за допомогою "чарівної води" міг зробив сина тверезим, а також він магічним чином вмів нагрівати предмети.

"Ну, я готую обід, а він лежить - ніякий. "Я його зараз підніму, Ніна Миколаївна". Я кажу: "Як ти його піднімеш?" - "У мене є жива і мертва вода". Він щось там б'є . Ось так кому скажи - не повірять, він сідає і нормально обідає, як нормальна людина", - сказала Ніна Безрук.

У свою чергу родичі загиблого розповіли, що останні півроку Соловйов працював водієм у Безрука і мав добрі стосунки з родиною обвинуваченого.

Нагадаємо, що за замах на вбивство 48-річному жителю міста Києва, який стріляв в сусідів в багатоповерхівці на вулиці Чаадаєва у Святошинському районі столиці, загрожує довічне ув'язнення.