Криваві розборки в Харкові: з'явилося відео моменту вибуху і заява поліції

Для виявлення та затримання підозрюваних учасників бійки і перестрілки з вибухом в Харкові 30 січня було оголошено поліцейську операцію "Сирена".

Про це йдеться в заяві прес-служби поліції області.

Як наголошується, в четвер близько 13:30 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Кузнецькій пролунали постріли і вибух. Очевидці стверджують, що з місця події поїхав автомобіль білого кольору, в якому може знаходитися потерпілий.

Також в мережу потрапило відео з камер спостереження, на якому можна побачити момент вибуху, а також бійку, яка сталася перед цим. На запису видно, як з автомобіля білого кольору виходить кілька людей, які підходять до групи людей, яка стоїть за парканом. Між ними відбувається бійка, потім на місце прибуває понад десятка людей в чорному одязі, які приєднується до сутички. Після цього слідує вибух і більша частина учасників бійки залишає місце події.

У мережі стверджують, що до бійки причетні члени "Національного корпусу" і люди "авторитета" Володимира Манукяна.

"Коротше терка була через те що Величко він же Чилі (член нацкорпуса) зарейдерив завод ЗБК. Гранату кинули спортсмени, близькі до силового блоку Манукяна", - йдеться у підпису до відео в Telegram-каналі "Х****ий Харків".

Як раніше повідомляв "Апостроф", 25 жовтня на парковці біля супермаркету в Харкові сталася стрілянина - з вогнепальної зброї стріляли в заступника глави "Оплоту" Георгія Ісакова.