RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Мати офіцера ЗСУ повісилася після його дивної загибелі під Херсоном: фото, відео і всі подробиці

Мати бійця 95-ї десантно-штурмової бригади Віталія Лайчук, якого 1 червня знайшли з вогнепальним пораненням в Херсонській області, наклала на себе руки. Жінка не вірила в версію слідства, що її син вистрілив собі в скроню з табельної зброї.

Про це повідомляє "ТСН".

Тіло сина жінці віддали в день її народження. Жінка повісилася через п'ять днів після похорону сина. Світлана Чигира була викладачем української в Троковицькому природно-екологічному ліцеї (Житомирська область).

Сестра загиблого бійця Ірина Назарова написала в Facebook, що родичі не вірять у самогубство Віталія. Вона додала, що загиблий планував стати військовим.

"Привезли понівечене тіло, на яке просто неможливо було дивитися. Людина, яка все життя була правшею не могла поламаними руками вистрілити в ліву скроню ... Тіло як конструктор склали і віддали. Він отримав офіцерське звання, був командиром взводу", - пише вона.

Жінка додала, що Віталій був дуже вихованим, щирим, добрим і розумним хлопцем.

Одногрупниця Віталія по факультету ветеринарної медицини Поліського національного університету також пише, що він був "доброю людиною з великим серцем".

У поліції повідомили що версія самогубства розглядається як головна, але наголосили, що вона - не єдина.

Як повідомляв "Апостроф", в ДТП в районі Кагарлика загинув 24-річний боєць пожежного взводу батальйону забезпечення Нацгвардії Богдан Хамаздір.