RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Машину депутата Ради закидали яйцями за порушення ПДР: фото і відео

У Чернігові на Болдиних горах, куди народний депутат Вадим Рабинович 18 червня приїхав покласти квіти до Вічного вогню, його автомобіль закидали яйцями.

Як повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Суспільне", в результаті інциденту поліція затримала близько десяти представників чернігівського осередку Нацкорпусу і ОУН.

За словами керівника Чернігівського штабу "Нацкорпусу" Олександра Тарнавського, конфлікт спровокувало те, що автомобіль зустрічав нардепа на пішохідній зоні.

"Особисто бачили Рабиновича за кермом, у мене є відеофіксація. І поліція, замість того, щоб зупинити автомобілі, які рухалися по зеленій зоні, по історичному місцю, вони нас розсунули і дали поїхати їм по своїх справах", - розповів він, додавши, що Нацкорпус їх блокував, щоб їм оформили протокол за проїзд по зеленій зоні.


Між представниками націоналістичних організацій і поліцією сталася сутичка. Вадим Антошин, заступник голови обласної організації партії "Опозиційна платформа - За життя" заявив, що автомобіль повинен заїхати на зелену зону з міркувань безпеки. Він додав, що вони готові заплатити штраф, якщо є правопорушення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович заявив , що представники партії "Слуга народу" проваляться на місцевих виборах.