RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Помер в судомах в СІЗО: фото, відео і деталі загибелі українця, який напав з ножем на сина

Раніше стало відомо нібито про самогубство чоловіка, який 16 червня за Запоріжжям завдав кілька ножових поранень своєму дворічному синові, однак, ймовірно, причиною його смерті стало не самогубство.

Як повідомив начальник Вільнянського ІТТ №11 Віктор Овдієнко виданню "061", в СІЗО чоловіка доставили з численними синцями та забоями. У нього почалися судоми, після чого підозрюваний помер.

Відзначається, що у чоловіка були виявлені тілесні ушкодження: садна по всьому тілу, на ногах, синяк на правій руці, розсічення лівої брови, садно в районі правої скроні.

Уже в СІЗО йому стало погано - почалися судоми. Підозрюваному робили штучне дихання і намагалися реанімувати, але медики констатували смерть. Зараз його тіло направлено на експертизу.

У прес-службі ГУНП в Запорізькій області тим часом ситуацію не коментують, але факт смерті підтвердили. Реальна причина смерті підозрюваного, буде відома після проведення судмедекспертизи.

Як повідомляв "Апостроф", в Білій Церкві, під Києвом, чоловік викинув з вікна свого 5-річного пасинка, за життя якого зараз борються лікарі.