RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Заробляла по 100 тисяч в місяць: у Миколаєві поліція затримала жінку-наркокур'єра, фото

У Миколаєві у четвер, 18 червня, правоохоронці виявили наркодилерку, у якої вилучили близько 2700 закладок з наркотиками та психотропами на понад 750 тис. грн.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Миколаївській області.

Співробітники Нацполіції і прокуратури провели санкціонований обшук в орендованій квартирі 30-річної мешканки Миколаєва, яка здійснювала незаконний безконтактний збут наркотичних засобів та психотропних речовин шляхом закладок.

Зазначена квартира використовувалась зловмисницею як склад інтернет-магазину. Для конспірації жінка систематично змінювала місце розташування складу та свій номер мобільного телефону.

В ході обшуку правоохоронці вилучили близько 2700 закладок наркотичних засобів та психотропних речовин. Попередньо, це амфетамін, метамфетамін, A-PVP, ЛСД, MDMA та канабіс, вартість яких за цінами «чорного ринку» становить майже 750 тисяч гривень. Окрім цього, вилучені засоби стільникового зв’язку та стартові пакети різних мобільних операторів.

Після висновку експерта вирішуватиметься питання про притягнення дилерки до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та обрання запобіжного заходу.

Зловмисниці загрожує від дев'яти до дванадцяти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше СБУ вилучила в порту Южний вантаж кокаїну, який намагалися ввезти в країну.

Також раніше в Київській області професор хімії, колишній викладач одного з київських вузів, створив групу, яка виготовляла наркотики.