RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Зеленський відреагував на бійку зі стріляниною в центрі Києва: доручення Авакову і Венедиктовій

У суботу, 4 липня, в центрі Києва сталася масова бійка зі стріляниною. Президент України Володимир Зеленський звернувся до генерального прокурора України Ірини Венедиктової і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою забезпечити ефективну координацію роботи щодо недопущення ескалації насильства на вулицях країни.

Про це повідомляється на сайті глави держави.

Зеленський заявив, що порушення громадського порядку, незаконний оборот і застосування зброї, численні напади на громадян, у тому числі із застосуванням насильства, викликають серйозну стурбованість.

"Вимагаю від Генерального прокурора та міністра внутрішніх справ системної і злагодженої координації в роботі, спрямованої на недопущення ескалації насильства на вулицях країни, прийняття зрозумілих і ефективних превентивних заходів для запобігання цьому і забезпечення мирного і спокійного життя громадян України", - зазначив Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", в поліції розповіли нові подробиці масової бійки зі стріляниною 4 липня в центрі Києва і спростували інформацію, поширену деякими ЗМІ, нібито поліція діяла.