RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Камери відеофіксації спіймали дівчину, що мчала 700 км на годину: що не так з рекордом

В Італії камера відеоспостереження зафіксувала швидкість у 703 км/год. Саме таку швидкість начебто розвинула дівчина-водій за кермом хетчбека Ford Focus попереднього покоління, що стало перевищенням швидкісного ліміту у 10 разів і новим світовим рекордом, якщо вірити італійській поліції.

Про це повідомляє Autoevolution.

В історії моделі Ford Focus найшвидшим стало авто моделі Focus RS, яке змогло досягти максимальної швидкості у 266 км/год завдяки 2,3-літровому чотирициліндровому Eco-Boost, з зарядом у 350 кінських сил.

Однак молода панянка з Італії примудрилась гасати дорогами провінції Алькона на своєму Focus минулого покоління з неймовірною швидкістю у 703 км/год. За такі “рекорди” власниця автомобіля отримала “лист щастя” зі штрафом на 847 євро та повідомленням про зняття 10 “балів безпеки” зі свого водійського посвідчення. Втім, зважаючи на десятикратне перевищення швидкості, при ліміті у 70 км/год, таке покарання видається навіть м’яким.

Що стало причиною помилки – програмне забезпечення чи “залізо” дорожньої камери – поки не встановлено. Однак, справжня проблема полягає в місцевій поліції, яка не завдала собі клопоту перевірити цифри у паперах, перед відправкою “порушнику”.

Як повідомляв "Апостроф", після запровадження з 1 червня в Україні системи відеофіксації порушень правил дорожнього руху деякі водії почали отримувати повідомлення про штрафи, які виписані на автомобілі-двійники.