RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Постраждали п'ятеро людей, серед яких діти: на Житомирщині сталася серйозна ДТП

У понеділок, 13 липня, поблизу с. Обіходи Житомирської області сталася серйозна аварія, в результаті якої отримали травми п'ятеро осіб, серед яких двоє дітей.

Про це йдеться в повідомленні на сайті прес-служби управління поліції в Житомирській області.

За попередньою інформацією, водій ЗАЗ "Славута" не впорався з керуванням, з'їхав із дороги, й автомобіль перекинувся.

За кермом легковика перебував 25-річний житель с. Берестовець Коростенського району, який рухався в напрямку с. Сарновичі.

В аварії постраждали пасажири автомобіля: 54-річний чоловік і двоє дітей 6 і 10 років, усі жителі Берестовці. В реанімаційне відділення із серйозними травмами також госпіталізували 27-річну жінку та її 3-річну дочку.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи Коростенського відділу. Правова кваліфікація події – ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 12 липня, в Київській області на Старообухівській трасі сталася смертельна аварія за участю трьох автомобілів. Водій авто марки Mercedes з номерами AI 0999 HB вилетів на зустрічну смугу руху, де врізався в Mercedes Sprinter. У ДТП потрапила машина Hyundai, в салоні якої знаходилися 5 осіб - двоє дорослих (загинули відразу), дівчинка 8 років (також загинула) і ще два хлопчики 10 і 12 років госпіталізовані в критичному стані.