Зеленський виконав вимогу луцького терориста, Кривош відпустив трьох

Президент Володимир Зеленський виконав вимогу луцького терориста і записав відеозвернення.

"Фільм" Земляни "2005 року - дивитися всім", - заявив Зеленський на відео, яке опублікував на своїй сторінці в Facebook.

В результаті терорист Максим Кривош ( "Плохой"), який у вівторок, 21 липня, захопив в заручники автобус з пасажирами , відпустив жінку похилого віку, вагітну жінку і дитину, повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко, передає Telegram-канал Клименко Time.

"Володимир Зеленський особисто говорив з чоловіком, який захопив заручників у Луцьку, після чого той відпустив трьох осіб", - заявив Тимошенко.

Звільнення трьох заручників підтвердив в своєму Twitter також міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Коваль забрав трьох заручників", - написав він.

Про рішення терориста звільнити трьох осіб також повідомили очевидці, які бачили, як терорист випустив з автобуса бабусю, вагітну жінку і дитину.

Як повідомляв "Апостроф", одна із заручниць, яка знаходиться у захопленому в Луцьку терористом Максимом Кривошем автобусі, зателефонувала і повідомила, що їм дали півгодини часу і просила щоб журналісти вимагали відеозвернення від президента України Володимира Зеленського.

Також в ефірі "Апостроф TV" журналіст Юрій Бутусов розкрив деталі своєї розмови із загарбником заручників в Луцьку Максимом Кривошем.

У мережі опублікували відео з терористом Максимом Кривошем , який захопив автобус з пасажирами в Луцьку 21 липня.