RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві неадекват викинув кота з вікна - тварина померла в страшних муках

У ніч на 5 серпня в Києві неадекват викинув кота з 5-го поверху. Тварина померла в муках в реанімації через 4 години.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу dtp.kiev.ua.

Автопатруль "Майдан" отримав виклик за адресою Старосільська, 52а, що на Троєщині. Виявилося, що психічно хворий 21-річний син господарів квартири викинув кота з балкона і погрожував ножем батькам і орендарям, які знімали кімнату. Сина моментально нейтралізували і передали поліції.

Кота з мигалками і сиреною відвезли в клініку "Сімейний Улюбленець" на вул. Закревського. Тварину доставили живою, кіт навіть намагався встати. У нещасної тварини виявили розриви внутрішніх органів, печінки, селезінки, незворотний травматичний шок. Реанімаційні заходи, інтубація не принесли результату - під ранок тварина померла. Відносно 21-річного злочинця буде вжито заходів.

"Дякуємо лікарям клініки "Сімейний улюбленець", які зробили все, що могли, і автопатрулю "Майдан" за швидку доставку в реанімацію. На жаль, є й сумні історії з трагічним фіналом. Цінуйте життя - і своє, і тварин", - відзначили в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Подольськ на Одещині чоловік, ймовірно, перебуваючи в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, намагався на своїй машині задавити собаку.