RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

З'явилися нові дані про постраждалих в Бейруті українців

З'явилися нові дані про постраждалих під час вибуху в столиці Лівану 4 серпня українцях. Три українські родини в Бейруті повідомили в посольство України про значні пошкодження їх житла, ще 30 наших співгромадян звернулися з проханням про невелику грошову допомогу.

Про це на онлайн-брифінгу повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, пише "Укрінформ".

"У посольство України в Лівані звернулися три українські родини з повідомленням про значне пошкодження їх квартир в результаті вибуху. Одна громадянка України повідомила про руйнування її квартири і незначні тілесні ушкодження, які вона понесла. Посольство України в Лівані займається долею цих громадян. У тому числі є запит від 30 осіб на отримання невеликої грошової допомоги. Ми зараз працюємо над вирішенням цього питання так само", - уточнив Кулеба.

Він додав, що станом на 9 ранку 6 серпня загиблих або поранених громадян України в результаті вибухів в Бейруті немає, а інформація про можливе перебування громадян України на двох вантажних судах, які прибули з України в порт Бейрута, поки не підтвердилася.

Як повідомляв "Апостроф", 4 серпня в Бейруті біля порту відбулося відразу кілька вибухів. Гуркіт від них було чути на відстані 20 кілометрів від міста. Вибух стався в місці розміщення складів в порту Бейрута.