RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

На святі чоловік облив дружину спиртом і підпалив

У суботу, 8 серпня, під Вінницею чоловік на підгрунті ревнощів намагався спалити свою дружину.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Інцидент стався в місті Калинівка. Там 49-річний місцевий житель вночі облив свою дружину спиртом і підпалив. Жінку госпіталізували у важкому стані. На лінію правоохоронців зателефонували медики і розповіли, що в лікарню поступила 48-річна пацієнтка з опіками 80% тіла.

За словами в.о. начальника Калинівського відділу поліції Андрія Наконечного, за підозрою в скоєнні злочину співробітники поліції за місцем проживання затримали чоловіка потерпілої.

Поліцейські з'ясували, що під час святкування дня народження жінки між подружжям на підгрунті ревнощів виник конфлікт. Чоловік взяв зі столу пляшку спирту, облив дружину і підпалив. На момент скоєння злочину зловмисник знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 ч.1 ст.115 КК (замах на умисне вбивство). За таке правопорушення затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 29 липня в Житомирській області сталася страшна трагедія. Чоловік облив бензином свою дружину і підпалив її.