RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

​Водій забув маленьку дитину в автобусі - вона впала у кому і померла

У Таїланді водій шкільного автобуса забув в транспорті 2-річного хлопчика. Він впав у кому і незабаром помер.

Про це повідомляє The Mirror.

Трагічний випадок стався 11 серпня. Дитина їхала на автобусі в садок. Його 26-річна мама забила тривогу до обіду, коли не побачила сина на груповому фото дітей з дитсадка. Вона зателефонувала працівникам, щоб запитати про дитину. Коли вони відповіли, що її немає, жінка поспішила в садок, але її сина вже відвезли до лікарні.

Хлопчика знайшли лише через 6 годин на задньому сидінні автобуса без свідомості, а потім госпіталізували. Через чотири дні дитина померла, впавши в кому. У неї відмовили органи.

"Ми відключили його від апарату життєзабезпечення після того, як сім'я вирішила більше не використовувати його для хлопчика", - повідомили лікарі.

Дитячий садок в якості розради сім'ї виділив матері з батьком загиблої дитини 320 доларів.

Генерал-майор поліції заявив, що водієві фургона і вчителю слід пред'явити звинувачення.

"Ті, хто відповідав за нагляд за дітьми в шкільному фургоні, повинні бути звинувачені в недбалості. Ми вивчаємо це в рамках нашого розслідування", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", родичі попрощалися чоловіком, якого кремували, він помер від туберкульозу, а через два місяці він постукав у їхні двері. І справа не в містиці. Швидше схоже на чийсь солідний косяк, адже сім'я поховала прах чужої людини.