RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Під Дніпром хлопчик поїхав на безкоштовний відпочинок і помер - мати передчувала біду

У Дніпропетровській області сталася страшна трагедія з семирічним хлопчиком - дитина поїхала на безкоштовний відпочинок, організований благодійним фондом, і потонула у водоймі.

Про це повідомляє ТСН.

Напередодні мати як ніби передчувала біду - вона вмовляла сина не їхати, але він запевняв, що просто хоче провести час з дітьми.

Вранці жінка посадила сина на автобус у табір, а вже ввечері пролунав дзвінок від незнайомої жінки.

"Коли вона мені сказала, що дитина потонула, я думала, що збожеволію. Я думала - у мене мозок вибухне. Я жила заради нього. Я ним жила постійно. Я його на руках носила. Порошинки здувала. А тепер дитини моєї немає", - сказала мати.

Відзначається, що сина вона виховувала сама, жили в кімнаті гуртожитку. Одного разу до них прийшли з благодійного фонду і запропонували допомогу. Спочатку заняття з вчителькою і психологом, згодом безкоштовне оздоровлення в наметовому таборі на п'ять днів.

Дитина зникла майже відразу після приїзду на відпочинок. Мати попереджала вихователів, що хлопчик не вміє плавати, але його пустили до води. Зараз жінка вимагає покарання для винних: на похороні на тілі сина вона помітила синці, тому підозрює, що він потонув через дитячі пустощі, без будь-якого нагляду дорослих.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі в свій день народження потонув 7-річний хлопчик, поки батьки "святкували".