RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

В одеській родині, яка опинилася з дитиною на вулиці, сталося горе

В Одесі померла жінка з інвалідністю, яка разом з чоловіком і хлопчиком-інвалідом залишились без житла.

Про це повідомив в Facebook заступник начальника відділу ювенальної превенції управління регіонального главку Нацполіціі Дмитро Ревун.

"Будь-яке слово співчуття навряд чи втішать дитину, коли вона втрачає одного з батьків. На жаль, вчора померла мама з сім'ї, яка жила в парку, про що поки дитині не повідомляли. Батько дитини сказав, що розповість їй все сам, але поки ще не знає як це зробити.

Перед самою негодою, на пару днів вдалося знайти тимчасове житло для батька дитини і засоби щоб можна було існувати. Служба у справах дітей активно включилися в ситуацію і супроводжують дитину. Одеські волонтери обіцяли включитися в допомогу батькові і синові, в понеділок всі разом продумаємо найближчі плани: психологи, юристи, робота, житло...

Їм доведеться планувати жити по-новому, в нових умовах. І важливо, що знайшлися люди, готові взяти активну участь в житті цієї родини", - написав Ревун.

Нагадаємо, раніше хлопчика забрали до лікарні і відправлять в центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Як повідомляв "Апостроф", під Чернівцями багатодітна сім'я живе в страшних злиднях, її главу сільський голова ледь змусив купити дітям ліжко, щоб вони не спали на землі.