RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Херсоні загинув відомий журналіст: вбивця оголосив себе "посланцем небес"

У Херсоні на 79-му році життя помер після жорстокого побиття колишній кореспондент агентства "Укрінформ" Григорій Кривець.

Про це повідомив заступник начальника прес-служби Нацполіціі в Херсонській області Віталій Байдаров, передає "Апостроф" з посиланням на " Укрінформ ".

"Чоловік був жорстоко побитий, в результаті чого він помер. В даний час затримали пасинка убитого, він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання", - розповів він.

Відкрито кримінальне провадження за статтею "вбивство".

Відомо, що пасинок Григорія сильно зловживав алкоголем, а потім підсів на наркотичні "солі". Грошей не вистачало, і одного разу він відібрав їх у прийомного батька. Потім поліз на нього з кулаками, і забив до смерті. 78-річного журналіста лежачим на підлозі в крові знайшла дочка і викликала і поліцію. Вбивцю затримали на місці в закривавленому одязі. Хлопець погано розумів, що накоїв, передає "Типовий Херсон".

Спочатку пасинок давав свідчення, але після приміщення в СІЗО оголосив себе "посланцем небес". Його поведінка може свідчити або про розлад психіки під впливом наркотиків, або про спробу імітації психічного розладу для уникнення покарання.

Григорій Кривець народився і виріс в Чернігівській області. 6 років працював фельдшером. Після закінчення журфаку Львівського державного університету довгий час працював в газеті "Молодогвардієць" в Луганську. У 1970-ті роки переїхав до Херсона, обирався членом правління обласної журналістської організації.

Як повідомляв "Апостроф", в 2019 році в Волинської області в аварії загинув відомий місцевий журналіст Юрій Яцюк.