Летів на швидкості понад 100 км на годину: з'явилися ім'я та фото жертви ДТП з "копом" під Києвом

Стали відомі подробиці страшної смертельної аварії, яка сталася в неділю, 4 жовтня, в Броварах під Києвом. Там під колесами автомобіля, яким керував поліцейський в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, загинула 43-річна Надія Чамара і отримала серйозні травми її 22-річна дочка Марина.

Про це розповідає "Обозреватель, який поспілкувався зі знайомою загиблої Олександрою.

Загибла в аварії Надія Чамара працювала продавцем в магазині, її 22-річна донька Марина, яка є студенткою вишу, отримала важкі переломи кісток тазу, її лікуватимуть в Києві, де призначено проведення операцій.

"Вони вийшли на базар за продуктами і поверталися додому. Йшли по переходу. Їм залишалося два кроки до тротуару, коли цей водій вилетів на них. Всі автомобілі зупинилися і пропускали пішоходів, а цей летів зі швидкістю більше 100 кілометрів! У нього немає навіть гальмівного шляху", – розповіла кума родини Олександра.

За її словами, удар був такої сили, що загиблу жінку буквально підкинуло в повітря. Пр цьому водій автомобіля не зупинився і помчав далі. Тільки завдяки тому, що поруч опинилися патрульні поліцейські, винуватця смерті жінки затримали до приїзду слідчої групи з ДБР.

Поліцейський, який знаходився за кермом автомобіля, був в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. За непідтвердженими поки даними, він може бути сином співробітниці Броварської міської ради.

Додамо, що за інформацією Нацполіції, за кермом автомобіля в Броварах був дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Його вже звільнили з органів внутрішніх справ, а щодо його безпосереднього керівника розпочато службове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в неділю, 4 жовтня, на Виноградарі, проспекті Свободи, 20, маршрутка №465 збила трьох людей, один з пішоходів загинув на місці.