RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо ім'я "копа", який збив на смерть жінку під Києвом і покалічив її дочку

В мережі назвали ім'я поліцейського, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, в неділю, 4 жовтня, в Броварах збив на смерть жінку і покалічив її дочку. Це дільничний Деснянського управління Нацполіції в Києві Михайло Лудченко.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі активіст Сергій Стерненко.

Смертельна аварія сталася серед білого дня в центру Броварів - п'яний водій на пішоходному переході збив матір та доньку. Матір - 43 річна Надія Чамара - загинула на місці, її донька в важкими травмами потрапила до лікарні. Після цього водій почав тікати та влетів у дерево.

"Водій — Лудченко Михайло Леонідович, дільничний офіцер Деснянського управління Національної поліції. П'яний офіцер. Таких прикладів вже десятки по країні, коли п'яні поліціянти когось вбивають. Але Аваков — ефективний та потужний міністр, так сказав президент. А якщо не любиш поліцію, то тобі кийками, протигазами та кайданками цю любов прищеплять", - прокоментував інформацію Стерненко.

Як повідомляв "Апостроф", 4 жовтня в Броварах під Києвом сталася страшна ДТП. Там під колесами автомобіля, яким керував поліцейський в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, загинула 43-річна Надія Чамара і отримала серйозні травми її 22-річна дочка Марина.