RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

На кордоні з Росією затримали партію контрабанди з тестами на COVID-19: подробиці і відео

29 листопада в районі населеного пункту Олександрівка Сумської області прикордонники запобігли спробі ввезти контрабанду з Росії. Вартість вилучених товарів оцінили в дев'ять мільйонів гривень.

За даними сайту Державної прикордонної служби, на контрабанду натрапили співробітники відділу "Велика Писарівка" і прикордонного оперативно-розшукового відділу "Краснопілля".

Прикордонники помітили на березі річки Ворскла рух чотирьох невідомих осіб, після чого здійснили попереджувальний постріл вгору. Після цього зловмисники кинули ящики і втекли на територію РФ.

Прикордонники виявили 12 картонних ящиків, в яких знаходилася велика кількість медичних засобів, в тому числі тести на COVID-19.

Також тут знайшли двоє швейцарських годинників класу "люкс" - HUBLOT, ексклюзивні чоловічі запонки швейцарської компанії Patek Philippe, два флакони духів Accento Sospiro і Sospiro Opera і чотири футляра для зберігання елітних годинників.

Нагадаємо, що недавно прикордонники затримали громадянина іншої держави, який знаходився в міжнародному розшуку за вчинення злочинів у банківській сфері.