RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Донбасі підірвався український військовий: перші деталі трагедії

У четвер, 24 грудня, в районі населеного пункту Красногорівка в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі підірвався військовослужбовець ЗСУ.

Про це повідомили в командуванні Оперативно-тактичного угруповання "Схід" на власній сторінці у Facebook.

Повідомляється, що військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил підірвався на невідомому вибуховому пристрої і отримав поранення.

"Українському захиснику надано медичну допомогу та оперативно доставлено до лікувального закладу. Його життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Також в командуванні Оперативно-тактичного угруповання "Схід" додали, що всі обставини події будуть з’ясовані робочою групою військової служби правопорядку та командування частини.

Як повідомляв "Апостроф", 23 грудня з полону бойовиків повернули українського бійця однієї з механізованих бригад ЗСУ - молодшого сержанта Пупка Олександра Івановича. Операція пройшла під контролем Гуманітарної підгрупи в ТКГ.

Додамо, що 21 грудня бойовики на Донбасі порушили режим припинення вогню і обстріляли позиції Збройних сил України поблизу населеного пункту Південне. Осколкові поранення отримали двоє українських бійців.