RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Під Києвом зниклого безвісти чоловіка знайшли по-звірячому вбитим: фото і відео

Після довгих пошуків зниклого чоловіка під Києвом його виявили по-звірячому вбитим.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області в Facebook.

Житель столиці поїхав у справах в Вишгородський район, після чого перестав виходити на зв'язок. Родичі, які почали переживати за нього, звернулися до поліції.

До його пошуків були задіяні поліцейські та кінологи. Через дві доби чоловіка знайшли мертвим за селом Любимівка Київської області. Спочатку виявили авто вбитого, а потім і його тіло зі слідами насильницької смерті.

У вбивстві підозрюють 27-річного жителя села Любимівка. Він спочатку заперечував свою провину, а потім зізнався. Зловмисник розповів, що був повинен вбитому велику суму грошей. Він вирішив так жорстоко розправиться з ним після погроз його сім'ї.

Злочинець призначив зустріч жертві. На місці він вистрілив в нього з обріза, який підготував заздалегідь.

Зловмисника поліція затримала в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

За даними ресурсу dtp.kiev.ua в Facebook, вбитим виявився 30-річний Олександр Сояк. Він поїхав на зустріч з вбивцею на своєму авто марки Chrysler 200 з держномером КА 2829 ВА.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік зарізав свою колишню дружину канцелярським ножем. Він хотів відновити відносини з жінкою.