RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

​Під Одесою жінку знайшли мертвою в рибальській сітці: фото, відео і деталі звірячого вбивства

26 січня у водовідвідній канави в місті Вилкове Одеської області знайшли тіло вбитої жінки.

Про це повідомляє ресурс 04868.com.

Труп знаходився у воді і був обмотаний мотузкою і капроновою сіткою. Правоохоронці направили тіло на експертизу. Вона показала, що смерть людини настала внаслідок безлічі колото-різаних поранень.

Поліція розслідує справу про жорстоке вбивство, встановлюються всі обставини події. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 КК України.

Як пише 04868.com, поліцейські пізніше встановили, що до вбивства жінки причетний 43-річний знайомий. Його будинок знаходиться біля місця, де знайшли труп.

Також в ході розслідування було встановлено, що в день трагедії у підозрюваного вдома було застілля. Він перепив алкоголю і почав конфлікт з гостею. Його почала дратувати гучна поведінка жінки. Чоловік поліз у бійку: він побив жінку і порізав їй шию і горло. Потім він обв'язав її рибальською сіткою і викинув у канаву.

Злочинця затримали. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в річці Либідь знайшли тіло військового. Ним виявився 25-річний житель Вінницької області, якого шукали понад 10 днів.