RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

У Запоріжжі маршрутка з людьми на швидкості влетіла в стовп, водій втік: відео ДТП

У понеділок, 1 лютого, ввечері у Запоріжжі маршрутка з людьми на швидкості влетіла в стовп, постраждало 13 осіб, водій втік з місця.

Про це повідомляєTelegram-канал "Це Запоріжжя".

Інцидент стався на вулиці Бородінській.

"Розшукується водій 81-ї маршрутки, який втік після ДТП. Пономар Микола Миколайович 1987 року народження. Якщо ви знаєте про його місце знаходження, телефонуйте 102!" - сказано в повідомленні.

Відзначається, що водій, який влаштував ДТП з маршруткою, раніше вже потрапляв в аварії - 13 листопада 2018 року його збив велосипедиста на дамбі. Тоді з'ясувалося, що він керував маршруткою в стані наркотичного сп'яніння (метадон). 18 червня 2020 року він здійснив ще одну ДТП на Маяковського.

"І ось сьогодні в результаті ДТП в лікарнях вже 13 осіб. Очевидці повідомляють, що водій сьогодні ще в районі 17-ї години вів себе за кермом неадекватно, чухався, тер очі і засинав за кермом. А ось тепер питання, як за кермом маршрутки міг виявитися водій, який вже збивав людину на дорозі і в чиїй крові був виявлений метадон?" - підкреслили автори каналу.

Нагадаємо, раніше на вулиці Алматинській в Києві на пішохідному переході водій маршрутки збив пішохода. Чоловік помер на місці аварії.