RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Бойовики влаштували підлу атаку на ЗСУ на Донбасі, загинув український військовий: перші подробиці

У неділю, 28 лютого, проросійські бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню, в результаті атаки окупантів на ЗСУ загинув український військовий.

Про це повідомили на сторінці штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

В районі проведення операції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Пищевик збройні формування Російської Федерації відкривали прицільний вогонь зі 120 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї.

"Внаслідок обстрілів противника загинув один український воїн", - повідомили в прес-центрі штабу ООС.

Також обстріли зафіксовано в районі населених пунктів Широкине та Водяне, що на Приазов’ї. Окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На цьому ж напрямку було зафіксовано проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування, який вчасно було подавлено засобами РЕБ. Поблизу Верхньоторецька окупанти здійснили кілька пострілів з автоматичних станкових гранатометів.

Як повідомляв "Апостроф", представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив, що на Донбасі донині перебувають близько 50 снайперів з Росії, які відпрацьовують навики на українській території.