RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

"Страх Господній, що було": пасажирка поїзда розповіла про військових, які відкрили стрілянину, відео

Пасажири потягу Київ-Костянтинівка, в купе якого в ніч на 6 квітня двоє військовослужбовців Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку Держспецзв’язку влаштували стрілянину, розповіли про нічні події, через які їхній потяг затримався на шість годин.

Про це пише видання "Страна".

Інцидент стався в потязі, який рухався за маршрутом Краматорськ – Київ, близько 2-ої години 6 квітня. Військовослужбовці Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку Держспецзв’язк в купе потягу № 126 сполученням Костянтинівка – Київ відкрили стрілянину з вогнепальної зброї. Внаслідок інциденту, на щастя, ніхто не постраждав.

Начальник поїзда Олег Іванович розповів, що причини стрілянини між співробітниками Держспецзв'язку йому невідомі.

"Може, між собою щось не поділили. Цього я не знаю. Тривають слідчі дії. Я знаходився поруч через купе, почув постріл, виглянув і побачив, що в закритому купе є кульові отвори. На щастя, інші пасажири були в купе подалі і вже відпочивали", - повідомив Олег Іванович.

Пасажирка вагону №13 потягу Київ-Костянтинівка Любов Іванівна розповіла, що через затримку поїзда не встигла на літак.

"Та страх Господній, що було. Це було жахливо! Як цих п'яничок можна було пускати в вагон. Я дивуюся. Наркомани і п'янички", - сказала вона.

За її словами, стрілянина почалася, бо в купе військові "горілку пили".

Як повідомляв "Апостроф", 6 квітня двоє людей у формі влаштували перестрілку в купе вагона поїзда Костянтинівка - Київ. Вони закрилися в купе, де почали стріляти, пасажирів вагону евакуювали, а сам вагон відчепили від поїзда.