RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Загибель брата и дивне відео: з'явилися нові деталі загадкового "самогубства" бійця ВСУ

1 квітня в військовій частині в-3085 в селі Золотий Колодязь Донецької області солдат Олексій Саєнко вистрілив собі в голову на камеру. За однією їх версій, це не було усвідомленим самогубством, так військові просто необережно користувалися зброєю.

Про це повідомляє "33 канал".

За словами отця Григорія, який повинен був відспівувати загиблого, командир бригади Олексія сказав йому особисто, що хлопці необережно користувалися зброєю. Відео, опубліковане в Мережі, вирвали з контексту. З цієї причини він отримав дозвіл духовенства на відспівування Саєнко.

Фото: 33 канал

Крім того, минулий сільський голова Сподахи Юрій заявив, що хлопця очевидний але довели до самогубства, так як "оператори" могли врятувати життя Олексію. Односельці ніколи не помічали хлопця навіть в простих бійках. Раніше самогубством покінчив життя старший брат Олексія.

Нагадаємо, 20-річний Саєнко вистрілив собі в голову з автомата. З відео зрозуміло, що знаходилися поруч товариші по службі підбивали його на це. На відео видно, що Олексій курив і посміхався перед пострілом.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 9 квітня на Донбасі загинув боєць ВСУ.