RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Новорічна розправа в Вінниці: винесено вирок вбивці мами, дружини і дітей

У Вінниці у вівторок, 27 квітня, суд засудив до довічного ув'язнення програміста Анатолія Мальця, який 31 грудня 2018 року в мікрорайоні Академічний вбив свою матір, дружину і двох дітей.

Про це повідомляє "33 канал".

Справа в суді слухалася більше двох років. Мотивом вбивства стала інша сім'я Мальця. У нього була коханка і спільна з нею дитина. Крім довічного тюремного терміну, вбивця має заплатити грошову компенсацію.

"Згідно з вироком один мільйон п'ятсот тисяч на кожного потерпілого моральної шкоди та витрати на правову допомогу. У нас у справі дві постраждалі Марценюк Алла, Винниченко Любов - мати і сестра", - розповіла адвокат потерпілих Оксана Левицька.

Адвокати постраждалих кажуть: "З його поведінки, ставлення до цивільного позову, який він зовсім не визнає, він вважає, що він не заподіяв моральної шкоди. Смерть чотирьох людей - це зовсім нічого. Він говорив, що кається, але це каяття уявне, не щире".

Нагадаємо, Малець забив до смерті хвору на рак 68-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина Дениса. 3-річну дочку намагалися врятувати лікарі. Коли приїхали поліцейські, вона ще була жива, але померла через кілька годин у лікарні. Мальця затримали за кілька годин.

Його дружина працювала головним бухгалтером у приватній фірмі. Кілька років тому чоловік купив двоповерхову чотирикімнатну квартиру і жив там з сім'єю. У 2016 році завів коханку і в кінці року розлучився. Жив на дві сім'ї.

Як повідомляв "Апостроф", на похорони убитої Мальцем сім'ї у Вінниці прийшла велика кількість людей.