RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Любили подорожувати і були щасливі разом: фото і нові деталі трагедії з українцями в Туреччині

У минулі вихідні в Туреччині загинули в результаті ДТП загинули двоє українських студентів - Анастасія Пришко та Олександр Попов. Закохані були студентами Інституту бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету.

Як повідомляє "Обозреватель", в цьому ж автомобілі їхали ще двоє наших громадян, які зараз знаходяться в лікарні.

Молода пара буквально недавно вирушила до Туреччини в подорож і на сторінці дівчини в Instagram опубліковані останні фотографії з курортної країни.

"Вона завжди була такою. Красива, з посмішкою на обличчі. Вона була щаслива разом зі своїм Сашею. Вони любили один одного. Мені дуже шкода", - говорить подруга дівчини.

Пара дуже любила подорожувати і встигла побувати в Стокгольмі, Барселоні, Парижі, Мюнхені.

"Вони встигали працювати і добре вчитися, обидва були на 4-му курсі, в цьому році повинні були захищати бакалаврську дипломну роботу", - сказав журналістам глава Студентської ради при обласній адміністрації Микита Ковалевський.

16 травня Саша і Настя, а також їхні друзі Владислав Зикран і Анастасія Нестеренко, орендували автомобіль і поїхали в Анталію. Несподівано друг загиблих втратив контроль над керуванням, машина вилетіла в поле і перекинулася.

Олександр загинув на місці, Анастасія померла через кілька годин у лікарні.

Молоді люди зустрічалася два з половиною роки.

Нагадаємо, в Чехії молоді українці загинули жахливою смертю. Їх тіла знайшли 9 березня на підприємстві в холодильній камері для зберігання фруктів. Обставини трагедії розслідує чеська поліція.