RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

В Умані підстрелили двох хасидів: поліцейські затримали підозрюваного - фото

У суботу, 22 травня, в місті Умані невідомий відкрив стрілянину на вулиці, в результаті якої постраждали двоє громадян Ізраїлю. Правоохоронці затримали зловмисника.

Про це повідомляє Національна поліція України.

22 травня близько 15:00 поліцію Уманщини повідомили про стрілянину на вулиці Софії Перовської. У результаті постраждали двоє осіб, громадяни Ізраїлю. Поранених ушпиталили до лікарні.

Правоохоронці провели низку слідчих дій та встановили особу зловмисника.

Ним виявився 22-річний громадянин Ізраїлю, який прибув до Умані.

Стрілянина трапилася через конфлікт у готелю. Один з хасидів отримав поранення в грудин, інший - в руку. Зловмисник втік у невідомому напрямку ще до приїзду правоохоронців.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Порушене кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Стрілку загрожує від трьох до семи років тюремного ув’язнення. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання фігуранту запобіжного заходу.

Нагадаємо, київські правоохоронці встановили особу підпалювача автомобіля Volkswagen Touareg, який належав засновнику інтернет-ресурсу dtp.kiev.uа, та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину.