RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Дівчині було всього 22 роки: з'явилися ім'я та фото української військової, яка загинула на Донбасі

У середу, 9 червня, на Донбасі трагічно загинула українська військова 22-річна Карина Шемчук.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров.

22-річна лейтенант Карина Шемчук несла службу у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді, вона загинула під час виконання службових обов’язків.

"Війна забрала ще одне молоде серце... Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять!", - написав Петров.

Раніше про загибель Карини Шемчук повідомили в командуванні військової частини і висловили співчуття рідним загиблої лейтенантки.

"9 червня в районі відповідальності наших підрозділів під час виконання службових обов'язків трагічно загинула військовослужбовиця нашої бригади. Командування частини висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблої захисниці", йдеться в повідомленні 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ у Facebook.

У Карини Шемчук залишився батько.

Як писав "Апостроф", 6 червня в зоні проведення ООС український військовослужбовець підірвався на невідомому вибуховому пристрої, в результаті чого отримав бойове травмування. Його стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Раніше ми публікували фото і прізвища українських бійців, які віддали життя в травні в боротьбі за Україну на Донбасі - загинули шість українських військовослужбовців, троє з них були вбиті кулею снайперів.