RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

90-ті повернулися: в Євпаторії спалили скандальне кафе, фото

В Євпаторії в окупованому Криму спалили кафе "Ой, ой-ой" на набережній Горького. Місцеві жителі в соцмережах зазначають, що останні пару років часто почали згорати кафе, а також порівняли це з обстановкою в 90-х роках.

Про це повідомляє Асоціація реінтеграції Криму.

Заклад знаходилося на пляжі колишнього санаторію "Ударник", прямо біля моря, відібравши у відпочиваючих частину пляжу.

Як повідомляється, це кафе ще при будівництві викликало обурення у євпаторійців, тому що "в черговий раз у людей відбирають пляж заради сумнівного громадського харчування". Тому коли воно згоріло практично ніхто не здивувався і особливо не засмутився. Більше того, спалення закладу порівняли з бандитизмом, який бурхливо розквітнув у 90-х роках.

Фото: Асоціація реінтеграції АР Крим

"Щось часто стали в Євпаторії кафешки горіти останні рік-два. Якась нездорова обстановочка. 90-ті повернулися"; "100% повернулися! Хіба що ні палять з пістолетів та автоматів так відкрито, а в іншому все продають (візьміть ПБК), дарують з хазяйської руки, віджимають. Рекет не заплатив спалили"; "Губернатор" Сакського району звільнений, а на когось завели справу по будівництву на пляжах на Піщанці. Мабуть, краще спалити кафе і утриматися на своєму місці", писали користувачі в соцмережах.

Фото: Асоціація реінтеграції АР Крим

Раніше "Апостроф" повідомляв, в мережі з'явилися фото маловодної річки Мелек-Чесме в Криму до і після окупації.