RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Харкові в затопленому окропом будинку п'яний комунальник напав на жінку: відео та фінал історії

У Харкові в суботу, 24 липня, через аварію під'їзд житлового будинку затопило гарячою водою з дев'ятого по четвертий поверх. Під час ремонту п'яні комунальники накинулися на мешканку будинку, де стався порив.

Про це повідомляє Depo.Харьков з посиланням на пресслужбу Харківської міської ради.

Робочі Немишлянської філії комунального підприємства "Харківські теплові мережі" під час усунення аварії в мережі гарячого водопостачання напилися та ледь не влаштували бійку.

Мешканка будинку, в якому проводився ремонт, зробила зауваження робочим через розпивання ними спиртних напоїв прямо на сходах, поблизу газового балона. П'яні чоловіки обурилися тим, що вона знімає їх на камеру смартфона, і стали виражатися нецензурною лайкою, а потім і зовсім розпустили руки.

Обережно! Ненормативна лексика!

Підключати воду довелося аварійній бригаді та керівництву підприємства, після чого було звільнено начальника теплової ділянки, майстера внутрішньобудинкових мереж, електрогазозварника та слюсаря-сантехніка.

Раніше ми писали, що в Києві знову прорвало трубу, фонтан бив на десятки метрів, і показали вражаюче відео. Як виявилося, пошкоджений трубопровід було побудовано в 1961 році.