RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Небезпечні перевезення: в автобусі Одеса - Київ жінка зламала чотири ребра, фото

Послуги автоперевізника Gunsel не завжди відповідають заявленому класу перевезень та вартості квитків. В салоні автобуса можна знепритомніти від спеки або отримати серйозну травму.

Про це депутат Люботинської міської ради VII скликання від Люботинської міської партійної організації Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Харківської області Світлана Кучеренко повідомила в Facebook після того, як під час поїздки зломала чотири ребра.

“Салон старий, бортові планшети для перегляду були відключені, а на деяких місцях "видряпані". Підлокітники були або не справні або зламані.

Кондиціонери старого зразка, лише нагадували про себе віддаленим поштовхом повітря”, - йдеться в повідомленні.

Кучеренко розповіла, що їй неодноразово прийшлося звертатися до помічника водія з проханням увімкнути кондиціонери та планшети, та коли вона встала з місця останнього разу, водій різко загальмував. В результаті жінка "улетіла" вниз спиною на торпеду. Пізніше з'ясувалося, що вона отримала перелом чотирьох ребер.

Постраждала зазначила, що водій та його помічник не поцікавилися її станом, та довго не відповідали на прохання викликати “швидку”.

Фото: www.facebook.com

Фото: www.facebook.com

Раніше ми писали, що у Києві водій автобуса притиснув руку дитині дверима і почав матюкатися.